Orhan Kara Ve Ekibine Sultangazi Esnafından Büyük İlgi

Haber/ Hasan Tik

Kısa süre önce rahmetli başbakanlardan Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocanın oğlu Dr. Muhammed Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi yaklaşan kongre süreci öncesi ülke genelinde tüm teşkilatları ile çalışmalarına hız kattı 17 kasım tarihinde Ankara spor salonunda yapılması planlanan kongre için sahaya inen parti mensupları yaptığı ziyaretler ile esnaf ve vatandaşları kongre sürecine tanıklık etmek üzere davette bulundular.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı Orhan Kara'da yanında bulunan teşkilat mensupları ile birlikte hafta sonu Cebeci mahallesinde bulunan Cebeci caddesi üzerindeki esnafı tek tek ziyaret ederek ellerini sıktı ve süreç hakkında bilgiler verdi Kara amacımız '' SEÇİM ZAMANI DEĞİL GEÇİM ZAMANINDA DA VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLMAKTIR'' diyerek tüm esnafa broşür dağıtıp ajanda hediye etti ve yapılacak olan kongre için davette bulundu.

Kalabalık bir ekip ile ziyaretleri gerçekleştiren Kara'ya Sultangazililerin ilgi ve alakası ise dikkat çekti rahmetli Erbakan hocanın oğlu tarafından kurulan partinin olduğunu öğrenen Sultangazi halkı Erbakan hocanın bıraktığı izleri ve siyasi yaşantısında yaptığı çalışmaları anlatarak kendilerinin her zaman yanında olduklarını belirttiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER