Pirinççi Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı İçin Şarkı Yazdı.

Haber/ HasanTik

Eyüp ilçesinin Sultangazi sınırları ile komşu olan Prinççi mahallesi 23 Haziran yerel seçimlerinde aldıkları karar ve sandıktan çıkan oylar sonucunda mahalle muhtarını değiştirmiş ve Ali Yazıcı'yı bu göreve layık görmüştü.

Sandıktan çıkan sonuçların açıklanmasının ardından zaman kaybetmeden çalışmalarına başlayan Yazıcı kısa sürede yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren muhtar olup bir çok defa ise ulusal kanallarda yaptığı çalışmalar ile haber konusu olmuştu.

Bölge halkı tarafından çok sevilen muhtar Yazıcı bu defa adına yazılan şarkı sözü ile gündeme geldi kendisine olan desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Karadenizli hemşehrileri ve yakınları sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile kendisine karşı olan sevgisini her zaman göstermeye devam ediyor ancak bu defa yapılan jest bunların bir tık daha önüne geçerek Muhtar Ali Yazıcı'nın duygulanmasına neden oldu.

İsminin Yakup Yıldırım olduğu öğrenilen bir vatandaş Karadeniz şivesi ile seslendirdiği şarkıda muhtar Yazıcı için (Muhtar oldu köyüne padişahlık yapmadı doğru yoldan ayrılıp eğri yola sapmadı) sözleri ile başladığı şarkısını sosyal medyadan paylaştı.

Not: Facebook/ Mercek Tv sayfamızı beğenmeyi unutmayalım

https://www.facebook.com/mercektvsultangazi/

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2019, 12:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
alı gulsen
alı gulsen - 5 yıl Önce

Belediye ne zaman yayla mah hizmet götürecek merak ediyoruz burada yaşayanlar üvey evlatmı

SIRADAKİ HABER