Saadet Partisi Sultangazi Yerel Basınını Unutmadı

Saadet Partisi Sultangazi Yerel Basınını Unutmadı

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan ve ekibi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bölgedeki basın mensuplarıyla Pusula Cafe’de bir araya geldi. Basın mensuplarının gazeteciler gününü kutlayan Aydoğan, yerel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bölgede faaliyet gösteren basın mensuplarıyla Pusula Cafe’de bir araya gelen Saadet Partisi Sultangazi İlçe teşkilatı, basın mensuplarının gününü kutladı.

Sohbet havasında geçen buluşmada Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, basın mensuplarının  zor şartlar altında çalışmalarına rağmen güzel işlere imza attıklarını belirtti. Halkın haber alma özgürlüğünün en büyük teminatının basın mensupları olduğunu ifade eden Aydoğan, gücün esiri olmayan, doğru ve tarafsız bir bakış açısıyla yapılan haberlerin halk tarafından karşılık bulduğunu ve takdir edildiğini söyledi.Yaklaşan yerel seçimler ile ilgilide açıklamalarda bulunan Aydoğan, ’Sultangazi 10 yıl önce ilçe oldu. 10 yıldır ilçeyi yönetenlerin yetersizliği nedeniyle Sultangazimiz de çarpık şehirleşme ve trafik sorunu had safhaya geldi. Bu tedbirler zamanında alınsaydı sıkıntıların birçoğu çözülürdü.  Evet, sıkıntılı bir bölgedeydik ama yerel yönetim bu sıkıntıları çözeceğine duyarsız kalarak çözüm odaklı çalışmayarak sıkıntıların daha da büyümesine göz yummuşlardır’ diyerek Saadet Partisinin yerel yönetime gelmesiyle bu sıkıntıları en kısa zamanda çözüme ulaştırılacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 00:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER