Saadet Partisi’nin Sultangazi Adayı Aydoğan Oldu

Saadet Partisi’nin Sultangazi Adayı Aydoğan Oldu

31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimleri için adaylarını kamuoyuna tanıtmaya devam eden Saadet Partisi, Sultangazi Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan’ı aday gösterdi.

Sultangazi’nin tanınan simalarından ve önemli iş adamlarından olan Hüseyin Aydoğan, 2009 yılında ilçe olan Sultangazi’de o yıl gerçekleşen yerel seçimlerde Saadet Partisi’nden Belediye Meclis Üyeliğine seçilerek önemli çalışmalara imza atmış ve vatandaşların sorunları ile yakından alakadar olmuştu.

Hüseyin AYDOĞAN Kimdir?
Hüseyin Aydoğan 1963 Çankırı Kurşunlu doğdu. İlkokulu Çankırı TAŞ karacalarda, Orta ve liseyi İstanbul’da tamamladı. Milli Görüş Partilerinde çeşitli görevlerde bulundu. 2009-2014 Sultangazi Belediye Meclis Üyeliği yaptı. İnşaat sektöründe Faaliyet göstermektedir.

Halen Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı olarak görev yapmaktadır. Aydoğan ayrıca partisi tarafından 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Saadet Partisi İstanbul 2. Bölge Bölgesi, 20'nci sıradan millet vekili adayı olarak gösterilmiştir.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER