Saadet Sultangazi Corona Sonrası Yeniden Sahaya İndi.

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Başkan Hüseyin Aydoğan önderliğinde Sultangazi'de bazı kurumlara bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Haber/ Hasan Tik

Sırası ile Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sultangazi İlçe Tarım Müdürlüğü, Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sultangazi İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Sultangazi ilçe Kaymakamlığı'na yönetim kadrosu olarak ziyaret gerçekleştirdiler.

İlçe başkanı Hüseyin Aydoğan yapmış olduğu ziyaretlerde Koronavirüs Covid-19 sürecinde yaşanan sıkıntılar ve tedbirler nedeniyle siyasi olarak ziyaret ve çalışmalara bir süre ara verdiklerini ancak bu sürecin ardından yeniden çalışmalara aktif olarak başladıklarının bilgisini verdi. Aydoğan gerçekten zor bir süreçten geçtik ve halen etkileri devam etmekte biz Saadet Partisi Sultangazi ilçe başkanlığı olarak haftalık yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantılarımızı dahi bu süreçte bir araya gelmeden ve internet aracılığı ile görüntülü bir şekilde gerçekleştirdik ancak çalışmalarımızı bir süreçde dahi elimizden geldiğince yürütme gayreti içerisinde olduk şükürler olsun ki yeniden ilçe yönetim kurulu arkadaşlar ile birlikte saha çalışmalarımıza bugün start verdik.

Bu vesile ile siz değerli kurum müdürlerimiz ve yöneticilerimiz ile bir aradayız Saadet Partisi olarak her zaman Sultangazi' mizde elimizden gelen yapabileceğimiz her ne olursa olsun sizlerin yanındayız bizlerden beklenilen bir yardım olduğunda bunu en iyi şekilde yapmak için gayret içinde olacağız şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2020, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER