SAADET SULTANGAZİ'DE BAŞKAN YENİDEN AYDOĞAN

Saadet Partisi Sultangazi ilçe başkanlığı 4. olağan kongresi hafta sonu Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Kültür merkezinde gerçekleşti.

lerek partililerin kongre sürecini takip etmesi için olanak sağlandı. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından heyet ilçe başkanlığının faaliyet ile gelir gider çizelgeleri ve bazı raporları parti mensuplarına ibraz ederek aldığı onayın ardından kendilerine ulaşan tek bir liste olduğunu eğer farklı bir liste ile aday var ise kendilerine ulaştırmaları gerektiğini belirtti.Ancak ikinci bir liste çıkmayınca kongre mevcut başkan ve yeniden aday olarak gösterilen Hüseyin Aydoğan'ın başkan adayı olması ve bu şekilde oylama sürecine geçileceği belirtildi ardından divan başkanı resmi sürecin başlatıldığını duyurdu .

4.sü gerçekleşen olağan kongreye Saadet Partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul il başkanı Abdullah Sevim, Araştırmacı yazar Ekrem Şama, CHP Sultangazi ilçe başkanı Murat Poyraz ve yönetimi, Cebeci mahallesi muhtarı Muhammet Ayşan, 50. yıl mahallesi muhtarı Emrullah Özdemir, Malkoçoğlu mahallesi muhtarı Ali Erzen ve çok sayıda önemli isim ile davetliler katıldı.

Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı konuşmada erken seçim iddialarına ilişkin, "Bazıları 'haziranın sonu temmuz başı' diyor. Bazıları 'o kadar kısa zamanda halledemezler, eylül-ekim' diyor. Bizim için fark etmez. Biz kongrelerimizi zaten bu seçimler için hazırlık maksadıyla yapıyoruz." şeklinde konuştu.Kongre sonrası Mercek Tv' ye açıklamalarda bulunan Hüseyin Aydoğan ise '' Öncelikle kongremize katılan başta genel başkanımız, il başkanımız, genel idare kurulu yöneticilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, farklı siyasi parti temsilcilerimiz ve muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum bugün Sultangazi' mizin en büyük salonlarından birisi olan Hoca Ahmet Yesevi kültür merkezini tabiri caiz ise adeta taşırdık çünkü mevcut sandalyeler yeterli olmayınca dışarıdan temin etmek durumunda kaldık ancak genede koridorlar dahil ayakta bekleyenler ile doldu taştı.

Bu bağlamda bizlere ciddi manada teveccüh gösteren değerli Sultangazi halkımıza yürekten teşekkürlerimi sunuyorum ilçemiz bu güne dek genel başkanımızı hep medya aracılığı ile tanıma fırsatını bulmuştu ve hep üzerinde bir algı oluşturulmaya çalışılıyor idi bu neden ile bizde genel başkanımızı kongremize davet ettik ve sağ olsun bizleri kırmayarak katılım sağladı üstelik bir diğer programa yetişmek için uçağını bile kaçırabilme riskine girerek halkımıza buradan hitap etti.Kongremiz ise çok güzel geçti yoğun bir ilgi vardı basın mensuplarınında ilgisinin yoğun olduğunu gördük kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum bugün gerçekleşen kongremiz nihayetinde ikinci defa arkadaşlarımız ve parti mensuplarımız tarafından yeniden göreve layık görüldük bu vesile ile herkese bir kere daha teşekkür ediyorum Cenab-ı Hak bizlere bu vazifeyi layıkı ile yapabilmeyi ve hakkını verebilmeyi nasip etsin'' şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER