Saadet'li Aydoğan’dan, Başkan Altunay’a Teşekkür Ziyareti !

Saadet'li Aydoğan’dan, Başkan Altunay’a Teşekkür Ziyareti !

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan ve beraberinde ki heyet Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret ederek iki dönemdir Sultangazi'de kurucu belediye başkanı olması ve yaptığı hizmetler nedeni ile makamında ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.

Gerçekleşen ziyarette yaklaşan yerel seçimler ve gündeme dair konular ele alınırken süreç hakkında bilgi alış verişi yapıldı.
Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, siyasi yaşamında da başarılar diledi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Aydoğan ve beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, “Sultangazi için her zaman en iyisini yapmaya çalıştık. Geçiçi değil kalıcı eserler ile ilçemizin değerine değer katmak için uğraş verdik başkanlık sürem dolana kadarda Sultangazi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğim”  şeklinde konuştu ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER