Sultangazi Belediye Meclisi Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Sultangazi Belediye Meclisi Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Sultangazi Belediye Meclisi Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Umut Öztürk’ün başkanlığındaki komisyon toplantısına; Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İyi Parti meclis üyeleri katıldı.

Komisyon toplantısı birlik mesajları içerisinde oldukça renkli geçti. Mimar Sinan Kültür Sanat Sezonu kapsamında iki ay boyunca gerçekleştirilecek tiyatro gösterileri, çocuk etkinlikleri, seminerler, söyleşiler, şiir dinletileri, atölye çalışmaları ve konserler komisyon üyeleri tarafından gündeme getirildi. Sultangazi’nin kültür sanat şehri olması için var güçleri ile çalışacaklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen’e tüm meclis üyelerinden tam destek geldi.

Komisyonda ayrıca Sultangazi’de eğitim konusunda atılacak adımlar görüşüldü. İhtiyaçlarının karşılanması amacıyla okullara temizlik malzemeleri, spor alanları ve ekipmanları sağlandığı ve kurulan bir ekiple okullardaki tadilat işlerinin yapıldığı belirtildi.

Sultangazi Belediyesi, Mecliste bulunan tüm partilerin aktif katılımı ve ortak akıl çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER