SULTANGAZİ BELEDİYESİ 15 TEMMUZ HAFIZASINI SİLİYOR MU?

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Sultangazi Belediyesi'nin 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda açmış olduğu 15 Temmuz Demokrasi Labirenti'nin içi boş ve ilçe halkının aklıyla alay eden bir sergi olduğunu ileri sürdü. O Hain kalkışmada mücadele eden ilçe halkının fotoğraf karelerine sergisinde  yer verilmemesinin sebebini  o gece ortada olmayanları n Sultangazili kahramanları yok sayması olarak niteledi.


'ON BİNLERİN MÜCADELESİ YOK SAYILDI'
15 Temmuz'da yapılan hain darbe girişimine karşı Sultangazi'de 10 binler kıyama kalktı. 
Belediye'nin açmış olduğu 15 Temmuz Demokrasi Labirenti'nde ise yurt genelinden fotoğraf karelerine yer verilirken Sultangazi'den sadece bir fotoğraf sergilenmesi ilçe halkını derinden yaraladı.


SULTANGAZİ'NİN 15 TEMMUZ HAFIZASI SİLİNİYOR MU?
Sergide Sultangazi yaşanan mücadele karelerinden sadece belirsiz bir karenin bulunmasının halkı derinden yaraladığını söyleyen başkan Altan,  Ak Partili Belediye yönetimi acaba Sultangazi'de 15 Temmuz Hafızasını silmeye mi çalışıyor şeklinde konuştu.


'SAHTE KAHRAMANLARIN OYUNUNU BOZACAĞIZ '
Öte yandan aylarca ilçenin birçok yerinde yapılan etkinliklerde Sultangazi halkının  darbeye karşı dik duruş fotoğraflarına yer verilmemesinin 15 Temmuz hafızasını silme oyunun sadece 1 parçası olduğunu kaydeden Altan, Parti olarak ilçede sahte kahramanların oyunlarını bozmaya devam edeceklerini belirtti.


'BELEDİYE'Yİ DAHA YAKINDAN TAĶİP EDECEĞİZ'
Belediye yönetiminin ve icraatlarının bundan sonra daha yakından takip edileceklerini ifade eden Altan,İlçe halkıyla birlikte Sultangazi'yi el birliğiyle geleceğe taşıyacaklarını kaydetti. Altan, Bir kez daha 15 Temmuz gecesinde hain FETÖ darbe kalkışmasına karşı mücadele ederken şehid olanlara Allah’tan rahmet Gazi olanlara ise saygı ve hürmetlerini sunduğunu sözlerine ekledi.
İŞTE O GECENİN GÖRÜNTÜLERİNDEN BAZILARI

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2020, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER