Sultangazi Belediyesi Sokakta Konteynır Koyacak Yer Bulamadı

Sultangazi belediyesi 50. Yıl mahallesinde çöp konteynırı koyacak yer bulamadı vatandaş aldığı cevap karşısında şaşkına döndü.

Sultangazi'de vatandaşımızın sorunlarına çare bulmaya devam ediyoruz ve sizden gelen mesajları tek tek dikkate alarak değerlendiriyoruz facebook üzerinden yayın yaptığımız Mercek Tv sayfamıza hemen hergün ilginç mesajlar gelmeye devam ediyor ve bunları sizler için gün yüzüne çıkarıp Sultangazi'miz için faydalı işler yapmaya gayret gösteriyoruz ancak son olarak bir vatandaşımızın whatsapp ihbar hattımıza gönderdiği video bizleride şaşkına çevirdi.

Bize whatsapp üzerinden ulaşan bir videoda 50. Yıl mahallesi 2162 sokakta yaşayan bir vatandaşımız hemen hergün mahalle halkının çöpleri yol kenarına bırakmaları nedeni ile evde adeta sinekler yüzünde uyuyamaz hale geldiklerini ve bu nedenle belediyeden yardım istediklerini dile getirdi Sultangazi Belediyesine müracaat ederek sokakta vatandaşların çöplerini bırakabileceği bir konteynır olmadığını ve bu konuda yardım istediğini dile getiren vatandaş Sultangazi Belediyesinden yapılan geri dönüşte ise yapılan incelemeler sonucunda sokakta konteynır konulacak alan bulunamadığını bu neden ile kendilerine olumsuz cevap verdiklerini belirtti.

Bu durumu bizim ile paylaşan vatandaşımız ise kendisi yaptığı bir çalışma ile 2162 sokağın tamamını hem videoya alıp hemde fotoğraflayarak konteynır konmaya müsait birden fazla alan bulunduğunu ancak Sultangazi belediyesi yetkililerinin nasıl bir analiz yapıpta buna uygun alan bulunamadığını aklının almadığını ve şaşkınlıkla karşıladığını belirterek gönderdiği video ile kendisine yardımcı olmamızı istediğini belirtti bizlerde Sultangazi yerel basını ve Mercek Tv olarak buradan yetkililerimize çağrıda bulunuyor ve konu hakkında yeniden bir çalışma yapılmasını ve sorunun bir an önce çözülmesini temenni ettiğimizi konunun ise takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2019, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER