Sultangazi Böyle Düğün Daha Önce Görmedi

Sultangazi'nin tanınmış simalarından olan Sultangazi Belediyesi kurucu meclis üyesi ve aynı zamanda da Sultangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı genç iş adamı Ergin Kırmaç hafta sonu kardeşi Emre Kırmaç için düzenlediği görkemli düğün töreni ile misafirlerini hayran bıraktı.

Emre Kırmaç ile Melek Tunç' un hayatını birleştirerek akraba olmanın mutluluğunu yaşayan Kırmaç ve Tunç ailelerini sevenleride bu önemli gününde yalnız bırakmadı.

Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında gerçekleşen düğün merasimi Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlarken Manisa ve Erzurum başta olmak üzere bir çok ilden gelen akrabaları Kırmaç ve Tunç ailesinin bu mutlu gününe tanıklık etti.

Kapasitesi nedeni ile birçok organizasyona ev sahipliği yapan Sahra Sultan düğün salonu bile katılan davetlilere yetmeyince bazı misafirler oturmak için yer bulma konusunda sıkıntı yaşarken Sultangazi siyasetinden ve iş dünyasındanda birçok tanınmış sima düğündeki yerini aldı.

Pasta Yerine Yemek İkramı

Hiçbir masraftan kaçınılmayan düğün töreninde misafirlere alışılmışın dışında olarak pasta yerine yemek ikramı yapılırken gecenin sunumunu ise Sultangazi'li genç sunucu, program yapımcısı Tayfun Ayaz üstlendi. Semazen gösterisi ile başlayan gecede sahne alan Van'lı kürt sanatçı Heme Haci söylediği eserleri ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı müziğin ritmine kendini kaptıran misafirler saatlerce halaylar çekti.

Düğünde Kırmaç ailesini yanlız bırakmayan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun yaptığı konuşmada ''Hanım efendiler bey efendiler bugün burada iki güzide ailenin mutluluğuna tanıklık ederek genç kardeşlerimizi ömür boyu sürecek bir birlikteliğe uğurluyoruz onlar için bugün çok özel bir gün ama ben eminim ki her iki ailenin ve yakın çevrelerinin,dostlarının, akrabalarının yani hepsi için çok özel bir gün Rabbimiz genç kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin'' şeklinde konuştu.

Genç çifte takı takmak için sıraya giren davetliler uzun kuyruklar oluşmasına neden olurken program gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2020, 22:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Biçim
Ali Biçim - 5 yıl Önce

Vay arkadaş ya ne abarttınız,ısmarlama haber olduğu bariz belli, Ergin’in adı hangi haberde geçiyorsa bariz sipariş haber yani. Kaç simite salladın böyle birader... Pasta yerine yemek ne lan,ilk kez mi yemekli düğün görüyorsunuz

SIRADAKİ HABER