Sultangazi'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi

Haber/ Hasan Tik Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk vefatının 82. yıl dönümünde Sultangazi Hükümet Konağı önünde düzenlenen bir program ile anıldı.

Program çelenklerin sunulması, Atatürk ve silah arkadaşları için 2 dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması akabinde günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması şeklinde gerçekleşti. Düzenlenen programa Siyasi parti ilçe başkanları ile temsilcileri, Muhtarlar ve Stk temsilcileri katıldı.

Pandemi süreci nedeniyle sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşen programda sosyal mesafe kurallarına da dikkat edildi. Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Garnizon komutanı temsilcisi Muharebe Binbaşı Mutlu Değirmenci ve Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz Atatürk büstüne birer Çelenk sundular son olarak günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmanın akabinde program sona erdi Sultangazi Kaymakamı Uğur kalkar ise törene katılan katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER