Sultangazi'de Afgan Uyruklular Yine Dehşet Saçtı

Haber/ Hasan Tik 

Göç dalgası ile Sultangazi'nin çok sayıda ev sahipliği yaptığı ve bir türlü örf,adet yaşam tarzı gibi prensiplerimize uyum sağlayamayan aynı zamandada öyle bir niyetleride olmayan yabancı uyrukluları Sultangazi'nin dört bir köşesinde görmek mümkün.

Dilimizide öğrendikten sonra özellikle gasp,hırsızlık,uyuşturucu gibi birçok alanda görmeye başladığımız yabancı uyruklu kişiler son zamanlarda iyice zıvanadan çıkmaya başladılar.

Bugün akşam saatlerinde yaşanan olayda aynı evde kalan Afgan uyruklu iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandı.

Olay Cebeci mahallesi 2554 sokakta yaşandı.

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre Cebeci mahallesinde bir binanın bodrum katında kalan çok sayıda Afganistan ve Pakistanlı arasında zaman zaman çıkan tartışmalar sokağa taşıyordu bu defa ise Afgan uyruklu iki gurup arasında çıkan kavgada kan döküldü 20 li yaşlarda bir kişi aldığı bıçak darbeleri ile yere yığıldı defalarca bıçaklanan kişinin çok fazla kan kaybettiği öğrenildi.

Mahalle halkının haber vermesi ile olayın yaşandığı bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye kaldırırken emniyet güçleri ise olay hakkında bölgede soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER