Sultangazi'de alevlere teslim olan işyerinin kundaklandığı iddia edildi.

Sultangazi'de Rentacar olarak hizmet veren bir işyeri alevlere teslim olurken mahalleyi ise korku ve panik sardı.

Haber/ Hasan Tik (İHA)

Olay saat 17.30 sıralarında Sultangazi Esentepe mahallesi 2392 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Erkan Özdemir isimli şahsa ait Rentacar olarak hizmet veren işyerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın esnasında kapısının açık olduğu görülen işyerinde kimsenin olması ise olası bir faciayı önledi yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde işyerine ilk olarak bazı şahısların girip çıktığı birkaç saniye sonra ise dumanların yükseldiği görülüyor. Yaşanan olayın ardından ilk olarak sokakta bulunan bazı vatandaşlar alevlere yangın tüpü ve su kovaları ile müdehale ederken dumanın tahliye edilmesi için ise sopalar ile camların kırıldığı güvenlik kamerasına yansıyor.

Bölge halkından edinilen bilgiye göre işyeri sahibinin daha evvel husumetli olduğu kişi yada kişiler tarafından zarar verilmek için işyerinin kundaklandığı iddia edilirken işyeri sahibi Erkan Özdemir'in ise kendisinin hiç kimse ile her hangi bir husumeti olmadığı bilgisini verdiği öğrenildi.

Çıkan yangın nedeniyle işyerinin tamamen kullanılamaz hale geldigi olayda ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangını tamamen söndürdükten sonra ise soğutma çalışması başlattı. Yangının kesin çıkış sebebi yapılan incelemenin ardından belli olacakken polisin soruşturması ise devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2021, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER