Sultangazi 'de Anlamlı Anneler Günü Ziyareti

Sultangazi Belediyesi'nden Ahmet Emre'nin annesi Zeynep Çavuş’a ‘Anneler günü' Ziyareti.

Sultangazi 'de Anlamlı Anneler Günü Ziyareti

İstanbul Sultangazi’de yaşayan 17 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş, evinin 4 sokak uzağında arkadaşlarıyla yolda yürürken, nereden geldiği belli olmayan ( Maganda ) bir kurşunla boynundan vuruldu. Felç kalan ve 2 yıldan fazla süren tedavisinin ilk 7 ayını yoğun bakımda geçiren Ahmet Emre, 13 Ağustos 2017 yılında enfeksiyon sonucu hayatını kaybetmişti .
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve eşi Tuba Dursun ile Belediye Başkan Yardımcıları ve danışmanları, evladı için büyük fedakarlıklar gösteren annelerin kapısına gitti.
Koronavirüs, yaşamın her anını etkilemeye devam ederken, Sultangazi Belediyesi salgının gölgesinden geçen Anneler Gününde en değerli varlığımız olan anneleri yalnız bırakmıyor. Gazi Mahallesi’nde 2015 Yılında maganda kurşunu ile Vurulan 2 Yıl 11 Gün Yaşam Mücadelesi veren Geçen Yıl Vefat eden Ahmet Emre Çavuş’un annesi Zeynep Çavuş’u evinde ziyaret eden Sultangazi Belediyesi Meclis Üyesi ve Radyo TV Programcısı Umut Öztürk ,Zeynep Çavuş’a Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun adına içinde hurma, lokum, maske, kolonya ve dezenfektanın da bulunduğu hediye paketi takdim etti.

Ahmet Emre'nin Annesi Zeynep ÇAVUŞ; ‘’Karşılıksız tek sevgi bir annenin çocuğuna duyduğu sevgidir. Bir anne evladını dokuz ay karnında, ömür boyu yüreğinde taşır. Annelik öyle kutsal ki; Cennet Anaların Ayakları Altındadır diye buyurmuş peygamber efendimiz. Evladını kaybetmiş bir anne için her anneler günü buruk ve acıdır. Yüreği daha fazla yanar, evladına değil bir mezar taşına sarılıp ağlarsın kucaklamak isteresin ama olmaz işte…. Annelik bir gün değil, bir ömürdür. Bu anlamlı günde bizleri unutmayan, her daim hatırlayıp, yanımızda olan Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Dursun Beyefendi , Basın Danışmanı Sayın Umut Öztürk’e ve ekibine çok teşekkür ederim.’’ Dedi.

“Annelerimiz en kıymetli varlıklarımız”
‘Annelerimiz bizim baş tacımız’ diyen Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, bütün annelerin gününü kutladı. Başkan Dursun, “Annelerimize bu Anneler Günü’nde koronavirüs nedeniyle doya doya sarılamasak, birlikte zaman geçiremesek de onlar bizim en kıymetli varlıklarımız. Çocuklarının mutluluğu için her zorluğa katlanan, şefkat ve merhamet dolu, başta engelli annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Özel günleri, yine siz değerli komşularımızla birlikte yan yana kutladığımız etkinliklerde buluşmak dileğiyle” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER