Sultangazi'de çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Çocuklara ait yatak odasından başladığı düşünülen yangın kısa sürede tüm daireyi sardı.

Haber/ Hasan Tik

Olay saat 14.30 sıralarında Sultangazi Atatürk bulvarı üzeri 162. sokakta 5 katlı bir binanın en üst katında yaşanılırken haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve tedbir amacı ile sağlık ekipleri sevk edildi. Abdülkerim Yılmaz isimli vatandaşa ait olduğu öğrenilen ve yaklaşık 1 yıldır kiracı olarak ailesi ile birlikte yaşadığı dairenin çocuk odasında başlayan yangının henüz çıkış sebebi belli olmazken vatandaşların verdiği bilgiye göre yangının elektrik kablolarının tutuşması sonucunda başlayıp önce çocuk odasını ve ardından büyüyerek tüm daireyi sardığı tahmin ediliyor.

Yangın esnasında evde bulunan anne ve iki çocuğu kısa sürede tahliye edilirken itfaiye ekipleri yan binaya da sıçrama ihtimali olduğu gerekçesi ile tedbir amaçlı yan binayı da tamamen boşalttı. Dumanların sokağa kadar yayılması üzerine polis ekipleri vatandaşları bölgeden uzaklaştırarak yan binalara girişe ise izin vermedi.

Yaklaşık 45 dakikalık müdehalenin ardından kontrol altına alınan yangının ardından ekipler soğutma çalışması başlattı. Yangının kesin çıkış sebebi ise yapılan incelemenin ardından belli olacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2021, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER