Sultangazi'de çocuk bayramı çocuklar olmadan kutlandı.

Bir buçuk yılını geride bıraktığımız Covid-19 salgını nedeniyle hem milli hem de dini bayramlarımız buruk geçmeye devam ediyor.

Çocuğundan yetişkinine tüm vatandaşlara adeta ev hapsi hayatı yaşatmaya devam eden salgın geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bu yılda buruk geçmesine neden oldu.

Bu sabah saat 10:00 itibariyle Sultangazi hükümet konağı önünde gerçekleşen 23 Nisan programında yine gözler çocukları aradı. Çocukların olmadığı yerde neşe ve gülücüklerin de olmaması sebebiyle program sadece protokol tarafından gerçekleştirildi düzenlenen programda ilk olarak Atatürk ve silah arkadaşları için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı'mız okunarak bir kez daha şanlı bayrağımız göndere çekildi akabinde Sultangazi ilçe milli eğitim müdürü Miraç Sünnetçi ise Atatürk büstüne çelenk sundu.

Siyasilerde oradaydı.

Pandemi süreci nedeniyle kısıtlı sayıda davetlinin katıldığı programa siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimleride eşlik ederken Sultangazi'nin 15 mahalle muhtarı ve Sultangazi muhtarlar derneği başkanı Haydar Polat'ı temsilen İsmetpaşa mahallesi muhtarı İsmail Karcıoğlu, Sultangazi Belediyesi'ni temsilen ise belediye başkan yardımcısı Mustafa Birinci katıldı.

Gerçekleştirilen programda ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi ilçe başkanı Murat Poyraz ve yönetimi de Atatürk büstüne çelenk sundu program son olarak ilçe milli eğitim müdürü Miraç Sünnetçi'nin katılımcılara teşekkür etmesi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik etmesi ile sona erdi.

Haber/ Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2021, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER