Sultangazi'de Eşsiz Trabzon Döneri Lezzeti

Damak lezzetine düşkün olanların tercihleri arasında yer alan eşsiz Trabzon döneri Sultangazi'de.

Haber/ Hasan Tik

Dededen oğula ve toruna yaklaşık 70 yıldır devam eden hakiki ve katkısız Trabzon dönerini tatmak isteyenler soluğu Sultangazi'li  Suat ustanın yanında alıyor.

Sultangazi'de mütevazi bir lokanta işletmeciliği yaparak memleketi olan Trabzon'a has döneri uzun yıllardır Sultangazi halkına sevdiren ve vaz geçemeyenlerin uğrak noktası haline getiren Kırık Çatal Et Lokantası' nın işletmecisi Suat Küçük her ayın 2' si ve 15' nde memleketinden getirttiği özel dana eti ve baharat çeşitleri ile harmanladığı et döneri Sultangazi halkının hizmetine sunuyor.

Suat usta yaptığı açıklamada; "Şu anda piyasada ucuz olması nedeni ile tavuk döneri revaçta ancak sağlık ve hijyen konusunda büyük kaygılar duyuyoruz bu neden ile biz et değil hakiki %100 dana eti diyoruz aksini iddia eden varsa laboratuvarda inceletebilir aynı zamanda dönerimizi hazırlarken sevgimizi katıyoruz ve dinlendirdiğimiz eti kendi hazırladığımız  özel baharatlar ile harmanlıyoruz böylece pişirip müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Ailece 1950 yılından beri bu mesleğin içindeyiz yaşım 58 ve ben babamın yanında bu işi öğrendim halende devam ediyorum babadan oğula ve toruna böylece devam ediyor bu vazifeyi babamdan devir aldım şimdi ise oğluma devir ediyorum" şeklinde konuştu.

Oğlu Gökhan Küçük ise
"Bu piyasada üstümüze rakip tanımayız babamın dediği gibi %100 et değil %100 dana eti diyoruz ve bu lezzetin her zaman arkasındayız tüm Sultangazi halkını bu eşsiz lezzeti tatmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kırık Çatal Et Lokantası Cebeci mahallesi Cebeci caddesi Yurt İçi Kargo yanında.
Tüm okurlarımıza şiddet ile tavsiye ederiz.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2020, 20:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rush
Rush - 4 yıl Önce

Yalan haber.

SIRADAKİ HABER