Sultangazi'de kaza yapan kurye suçu kendisine yardıma koşan sürücüye attı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden kurye kaza yaptı suçu ise kendisine yardıma koşan sürüye atınca ortalık karıştı.

Sultangazi'de kaza yapan kurye suçu kendisine yardıma koşan sürücüye attı.

Olay önceki gün öğle saatlerinde Sultangazi Atatürk bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Enver Dinçer isimli kurye sipariş götürdüğü esnada Atatürk bulvarı üzerinde ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybederek Osmangazi alt geçidinin koruma duvarına çarptı.

Yaşanan kazayı aracının dikiz aynasından gören bir sürücü ise aracını kenara çekti ve yaralı kuryenin yardımına koştu. Bölge esnafı ve vatandaşlarında yardımına koştuğu kuryenin yaralı olduğunu gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Cep telefonu ile şirket yetkililerini arayarak durumu haber veren kurye ise kendisine bir sürücünün çarptığı yalanını söyleyince bu duruma sinirlenen sürücü ve ailesi ile kurye arasında tartışma çıktı. Olay yerine gelen şirket yetkilisinin kuryeye inanarak sürücüyle tartışması üzerine bu defa araya vatandaşlar girdi ve olayın kuryenin anlattığı gibi olmadığını söylediler. Bir süre devam eden tartışmanın ardından yaralı kurye olay yerine gelen ambulans ile Haseki eğitim ve araştırma hastanesi kaldırılırken kaza anını gördüğünü  söyleyen bir vatandaş ise aslında olayın kuryenin anlattığı gibi olmadığını söyledi şirket yetkilisi daha sonra sürücü ve ailesinden özür diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER