Sultangazi'de markete giren hırsız yakayı ele verdi

Haber/ Hasan Tik > Olay önceki gün saat 15:00 sıralarında Sultangazi Uğurmumcu mahallesinde bulunan bir hipermarkette yaşandı.

Sultangazi'de markete giren hırsız yakayı ele verdi

Daha öncede bir çok defa benzer hırsızlık olayının yaşandığı hipermarkete dadanan hırsız bu defa yakayı ele verdi. 
Edinilen bilgiye göre markete müşteri kılığında giren M.E bir süre içeride dolandıktan sonra gözüne kestirdiği çay paketlerini alarak marketin çıkış kapısı yerine o esnada personelin gelen malzemeleri taşımak için keypengini açık bıraktığı depo bölümünden kaçmaya çalıştı.

Hırsızı fark eden ve malzeme taşıyan bir çalışanın verdiği bilgiye göre gelen malzemeleri taşıdıktan sonra demir parmaklıklı kapıyı kapattıklarını ancak alt kısımında küçük bir boşluk bulunduğunu ve hırsızı bu boşluktan sürünerek kaçmaya çalışırken gördüklerini bu esnada kendisini yakaladıklarını belirtti.

Hırsızı yakalayan çalışanlar daha öncede birçok defa mağazamızda benzer hırsızlık olaylarına şahit olduk bu neden ile artık tecrübeli sayılırız ancak gencecik adamın hırsızlık yapıpıta sürünerek ufacık alandan üstünü başını çamura bulayıp kaçmaya çalışmasını aklımız almıyor ifadelerini kullandılar.

Yakalanan hırsız daha sonra emniyet güçlerine teslim edilerek Sultangazi Esentepe polis karakoluna götürüldü burada ifadesi alındıktan sonra ise tutuklanma talebi ile adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER