Sultangazi'de ocakta unutulan yemek paniğe neden oldu

Çıkan yangına yan odada kahvaltı yaparken yakalanan aile yoğun dumanı geç fark edince kaçarak kendilerini sokağa attılar.

Olay saat 12.30 sıralarında Sultangazi Cebeci mahallesinde 5 katlı binanın 1. katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre Zehni Seçgül isimli kiracı annesi ve kız kardeşi ile yan odada kahvaltı yaptıkları esnada ocakta unutulan kızartma yağının tutuşması sonucunda bir anda daireyi dumanlar kapladı.

Komşuların mutfak penceresinden çıkan yoğun dumanı fark ettiği olayda haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi daha büyük bir tehlikeye karşı ise bina girişindeki vanadan dairelere giden gaz akışı tedbir amacı ile kesildi. Çıkan yoğun dumanı geç fark eden aile ise panik içinde kendilerini sokağa attılar. Dumandan etkilenen bir kişi ise tedbir amaci ile olay yerine çağırılan ambulansa alınarak müdehale edildi.

Şehir dışında olan daire sahibinin arayarak bilgi verdiği Murat Şansaz, isimli vatandaş "Baldızım aradı benim dairede yangın çıkmış dedi kendisi şuan şehir dışında evde ise kiracı kalıyor ben geldiğimde itfaiye ekipleri müdehale etmişti ocakta yemek unutulması nedeni ile yangın çıkmış çok şükür can ve mal kaybı yok" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2021, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER