SULTANGAZİ'DE PAZAR HIRSIZI 35 BİN TL VE ZİYNET ÇALDI

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde bir pazara dadanan hırsız alışveriş yapan bir kadının çantasında bulunan 35 bin TL ve ziynet eşyalarını çalarak kayıplara karıştı.

SULTANGAZİ'DE PAZAR HIRSIZI 35 BİN TL VE ZİYNET ÇALDI

Olay geçtiğimiz Cuma günü Cebeci mahallesi'ndeki pazar da yaşandı 55 yaşlarında olduğu öğrenilen kadın kısa süre önce işten ayrılan kocasının tazminat olarak aldığı yaklaşık 35 Bin tl para ile kendisine ait olan ziynet eşyalarını eve hırsız girip de çalar korkusuyla yanına alıp Cebeci mahallesi'ndeki pazara alışveriş yapmaya gitti.

Bu esnada kendisini takip eden hırsız ise yaşlı kadının çantasındaki poşet içinde bulunan para ve altınları alarak kayıplara karıştı evine döndüğünde çantadaki para ve altınların olmadığını fark eden yaşlı kadın kısa süreli şok yaşadı ve durumu polis ekiplerine bildirdi kadın bu para kocamın tazminat parasıydı ve aynı zamanda benim de bugüne kadar biriktirdiğim ziynet eşyalarımda evden çıktığımda hırsızlar evime girip çalarlar diye yanıma aldım ancak maalesef pazarda çantamdan alıp kayıplara karıştılar.

Pazartesi günü ise bu paraları bankaya yatıracaktım lütfen bana yardımcı olun ve bu hırsızı yakalayıp paralarımı ve altınlarımı geri iade edin şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER