Sultangazi'de sanayi bölgesi çalışanlarından tepki "kablolar sürekli olarak patlıyor"

Haber/ Hasan Tik____ Sanayi bölgesinde sürekli olarak patlayan elektrik kabloları bir kez daha tepkilere neden oldu.

Sultangazi'de sanayi bölgesi çalışanlarından tepki "kablolar sürekli olarak patlıyor"

Sultangazi Cebeci mahallesinde dökümcüler ve plastikçilerin yoğun olarak bulunduğu sanayi bölgesinde sürekli patlayarak yanan elektrik kabloları tehlike saçıyor. Önceki gün akşam saatlerinde bir kez daha patlamaya başlayan elektrik kabloları sanayide paniğe neden olurken kendi imkanları ile iş yerlerinde bulunan yangın söndürme tüpleri ile yangına müdahale eden esnaf ve çalışanlar soruna kalıcı çözüm bekliyor.

Son olarak önceki gün akşam saat 17.00 sıralarında patlayan kabloların tutuştuğu anlar cep telefonu kamerasına yansırken bazı iş yerlerinde bulunan makinelerin motorlarının ise bozularak hasar görmesine neden oldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri şerit çekerek bölgeye giriş ve çıkışları tedbir nedeni ile yasaklayarak yetkililere haber verdiler. İşletme sahiplerinden Tolga Deniz, "Mahallemizde elektrik alt yapısı çok kötü işletmeler günlük 1 yada 2 saat çalışamaz hale geliyor ve işlerimiz aksıyor yetkililerin bu duruma bir el atmasını istiyoruz buradan sürekli olarak çalışanlar ve vatandaşlar geçiyor Allah göstermesin birisinin kafasına düşebilir ne yapacağımızı artık şaşırdık" diyerek tepki gösterdi.

Sanayi çalışanlarından Ramazan Özdemir, ise " Bu olay bugün 2. defa oldu  bu konuda önlem alınmasını istiyoruz bugün makinenin motoru yandı yaptırdık  bu defa diğeri yandı bizede işçilerede, esnafada yazık günah" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2021, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER