Sultangazi'de taksi şoförü yolcunun cep telefonunu çalarak kaçtı.

Parası yetmeyen yolcunun cep telefonunu çalan taksi şoförü kayıplara karıştı.

Olay önceki gün saat 08.00 sıralarında Sultangazi'de yaşandı.

İddiaya göre Habibler mahallesinde uykuda kaldığı için sabah iş yeri servisini kaçıran Afganistan asıllı Bahtiyar Nezeri (22) çalıştığı tekstil işine gitmek üzere durdurduğu ticari taksiye bindi.

Taksi sürücüsüne parasının olmadığını ve yolda bir arkadaşına uğrayarak para alacağını ve taksi ücretini ödeyeceğini belirten Nezeri, 50. yıl mahallesinde iş yerine yakın bir noktada bulunan arkadaşının evine geldiğinde taksiyi durdurduktan sonra 2 dakika beklemesini ve parayı alıp hemen geleceğini söyledi.

Geri döndüğünde toplam 25 TL tutan ücret için 5 TL eksik  parasının olduğunu belirttiğinde kabul etmeyen taksi şoförüne bu defa çalıştığı iş yerine giderek arkadaşlarından para alacağını söyleyen Nezeri'nin yeniden taksiye binerek çalıştığı iş yerine doğru gittiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafındanda kaydedildi.

Yine iddiaya göre iş yerinin önüne geldiği esnada taksi şoförü Nezeri'nin elinde bulunan cep telefonunu alarak el koydu. Kendisine telefonumu ver arkadaşımı arayayım para getirsin diyen şahsa ben bekliyorum sen git para al gel diyen taksi şoförü Nezeri'nin para almak için 4. katta bulunan iş yerine gittiği esnada olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Arkadaşlarından para aldıktan sonra geri döndüğünde taksi şoförünün cep telefonunu çalarak kaçtığını fark eden Nezeri olayla ilgili emniyete giderek şikayette bulundu.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2021, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER