Sultangazi'de Yeniden Refah Partisi Dönemi Başlıyor

Kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmiyoruz" artık vakti geldi diyerek duyurmuştu.

Milli görüşün temsilcisi ve hali hazırda devam etmekte olan Saadet Partisi'nin kurucusu eski başbakanlarda 54. hükümet başbakan rahmetli Prof Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr.Fatih Erbakan'ın sinyallerini verdiği yeni bir oluşum ile yeni bir parti kuracağı söylentilerinin ardından kısa süre önce yaptığı açıklama ile bizzat kendisi duyurmuştu kurulacak olan partinin temellerinin atıldığını.

Ülke genelinde Erbakan Vakfı adı altında devam eden vakfında genel başkanlığı görevini yürüten Dr. Fatih Erbakan kurulacak olan partinin isminin Yeniden Refah Partisi olduğunu belirtmiş ve vakıf merkezlerinde kurulan parti için çalışmaların startıda bir yandanda verilmişti Sultangazi'de aktif olarak çalışmalarına devam eden vakfın ilçe başkanlığına milli görüş kadrolarında uzun süre görev yapan Orhan Kara getirilmişti Kara uzun süredir başarılı bir şekilde yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinin yanı sıra kurulan Yeniden Refah Partisi'ninde kurucu ilçe başkanlığı görevine getirilmişti.

Henüz çiçeği burnunda olan partinin Sultangazi ilçe başkanlığı için ilk temayül toplantısı kurucu başkan Orhan Kara öncülüğünde geçtiğimiz akşam Sultangazi Belediyesi nikah salonunda halka açık olarak gerçekleşti görkemli bir havada yaşanan programa beklentinin üstünde bir katılım sağlandı program istiklal marşının okunması ile başladı ardından Prof Dr. Erbakan hocanın hayatı ve bıraktığı izler ile partinin kuruluş amacı ve Dr. Fatih Erbakan hakkında bir sinevizyon gösterisi izletildi ayrıca Sultangazi'nin yetiştirdiği değerlerden genç sporcu 55 kg büyük bayanlar kategorisinde budokaido kyukushin ashihara karate Avrupa şampiyonu Fatma Coşkun'a Orhan Kara tarafından madalya verildi salonu dolduran vatandaşlar ilk defa oy kullanarak gönüllerinden geçen ilçe başkanını belirlemek için sandık başına gitti yaklaşık 550 kişinin katıldığı programda 224 kişi oy kullandı yapılan oylamanın ardından program sona erdi Orhan Kara'nın ilçe başkanı olarak göreve getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hasan Tik

www.yenimercek.com.tr

DİĞER RESİMLER İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER