Sultangazi'de Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti !.

Sultangazi’de emniyet görevlisi bir bekçi, başka bir aracın sürücüsüyle bir marketin önünde yol verme tartışmasına girdi.

Bekçinin Gaziosmanpasa'da görev yapan Zeyd Baltacı olduğu öğrenilirken market çalışanı 17 yaşındaki Enes Seydanoğlu'nun çıkan silahlı kavgada bacağından yaralanarak yakınları tarafından Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Cebeci Mahallesi 2546. Sokak’ta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde emniyet görevlisi bir bekçi ile sokak üzerindeki bir aracın sürücüsü arasında yol verme tartışması yaşandı. Tartışmaya market çalışanı Enes Seydanoğlu’nun da katılmasıyla tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Şüphelilerden biri belindeki silahı çıkararak 17 yaşındaki market çalışanı gence ateş açtı. Bekçi havaya ateş açarak olayı sakinleştirmeye çalışırken şüpheliler geldikleri kiralık araçla kayıplara karıştı. 

Bacağına isabet eden kurşunlarla yaralanan genç Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde incelemelerini yapan polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2021, 05:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER