Sultangazi Erzurumlular Derneği Başkan Dursun'u Kahvaltıda Ağırladı

Sultangazi Erzurumlular Derneği Başkan Dursun'u Kahvaltıda Ağırladı

Haber: Hasan Tik
Merkezi Habibler mahallesinde bulunan Sultangazi Erzurumlular Derneği haftasonu başkan Erdal İlbeyi öncülüğünde düzenlediği kahvaltılı programda Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u ağırladı.

Saat 11:00'da başlayan ve Erzurum yöresine ait zengin kahvaltı çeşitlerinin ikram edildiği programa Erzurum'lu stk ve dernek başkanlarının ilgisi yoğun oldu. Programa Yeniden Refah Partisi Arnavutköy ilçe başkanı Abdurrezzak İlbeyi, Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkan yardımcısı Yasin Kul ve Bayram Soner, Avrupa Erzurum dernekler Federasyonu Başkanı Osman Nuri Toraman,  Erzurum Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Karapınar, Eyüp Erzurum dernek başkanı Cahit Özaslan, Erzurum Konfederasyon Başkan Yardımcısı Güngör Orbak, Sultangazi Erzurum Derneği başkanı Ali Erzincanlı, Avrupa Yakası Federasyonu Genel Sekreteri Erdal Tüysüz, Hadımköy Erzurum dernek başkanı Erkan Candan, Parmaksız Köyü dernek başkanı Harun Toprak, Çat Dernek başkan vekili Güven Gelgeç, Avrupa Yakası dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı İlhami Uçan, Işkınlı köyü dernek başkanı Fatih Laçin, Habibler mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif kına ve yönetimi Habibler mahallesi muhtarı Sabri Kaya Laloğulları dernek başkanı Cemil Yaşa ve birçok vatandaş katıldı.

Programın sunumunu Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkan yardımcısı ve aynı zamandada dernek yöneticisi olan Yasin Kul üstlendi yapılan kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan başkan Erdal İlbeyi başta Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve kahvaltı programına katılım sağlayan tüm misafirlere kendilerini bu güzel organizasyonda yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini sundu ve dernek çalışmaları ile faaliyetler hakkında bazı bilgiler vererek misafirleri ile paylaştı.

Ardından konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun Öncelikle kendilerine düzenlemiş olduğu bu güzel programdan dolayı teşekkürlerini iletti ve sözlerine devam eden Dursun Habibler'e birçok defa ziyaretlerimiz oldu ve zaman zaman geliyoruz ancak Erzurum yöresine ait böyle bir derneğimizin mahallemizde yer aldığını bilmiyorduk bu vesile ile de öğrenmiş olduk inşallah bundan böyle koordineli bir şekilde zaman zaman bir araya gelerek bilgi ve fikir alışverişleri yapacağız ve Sultangazi'mizi birlikte yöneteceğiz şeklinde konuştu.

Başkan Dursun aynı zamanda Habibler Mahallesi'nin en büyük sorunlarından olan tapu meselesi hakkında Sorulan soruları da tek tek yanıtlayarak konunun bizzat takipçisi olduğunu ve en yakın zamanda inşallah sorunun çözülerek herkesin tapusuna kavuşacağını belirtti program çekilen Hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER