Sultangazi Futbol Dostluk Grubu Ve Sultangazi Belediyesi'nden Dar Gelirli Ailelere Gıda Yardımı

Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Sultangazi Futbol Dostluk Grubu ve Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayını da dikkate alarak dar gelirli aileye temel gıda maddesi ve hijyen seti dağıtıyor.

Sultangazi Futbol Dostluk Grubu Ve Sultangazi Belediyesi'nden Dar Gelirli Ailelere Gıda Yardımı

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun '' Sultangazi adına bu sürece katkı sunan, Sultangazililerin dostu #Sultangazi Futbol Dostluk Grubuna teşekkür ediyorum. Hep birlikte mücadele ederek bu süreci atlatacağız inşallah.  #EvdeKalSultangazi ''  ifadelerini kullandı.

65 yaş ve üstü sokağa çıkma yasağı bulunan, kronik hastalığı olan vatandaşların sipariş listesini evinin en yakınındaki market, bakkal, manav veya eczaneden temin eden Sultangazi Belediyesi, periyodik olarak bu vatandaşlarımızı telefonla arıyor. Belediye ekipleri ayrıca 65 yaş ve üstü vatandaşların evlerine kolonya ve maske gibi hijyen setlerini de ücretsiz olarak dağıtıyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2020, 18:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nüsema Erdoğan
Nüsema Erdoğan - 4 yıl Önce

Hiç bir yerde yardım alamadık 6 çocuğum var 6 sıda öğrenci ev kira ne yapmalıyım

Bayram bogatekin
Bayram bogatekin - 4 yıl Önce

Bayram bogatekin KOAH hastasıyım çalışamıyorum Sultangazi belediye sosyal yardımlaşma derneği erzak yardımı bekliyorum şimdiden teşekkürler sayın başbakan

müberra tanturoğlu
müberra tanturoğlu - 4 yıl Önce

Hiç eşya yok eşyayıda geçtim eşim işten çıkarıldı ne yapacağım bilmiyorum ama iki çocuğum da engelli heryere başvuru yaptım dönmediler ne olur yardım edin

erol.tanturoglu
erol.tanturoglu - 4 yıl Önce

Evim.kira.iki.aydir.iszim.ne.olur.yardim.edi.engelliyim.3cocugum.var

SIRADAKİ HABER