Sultangazi Gelecek Partisi Kongreye Gidiyor.

SULTANGAZİ SİYASETÇİ İTHAL EDEN  DEĞİL, İHRAÇ EDEN İLÇE OLACAK"

Sultangazi Gelecek Partisi Kongreye Gidiyor.

"Gelecek Partisi Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Ramazan Altan, partisinin birinci olağan kongresi öncesinde yaptığı yazılı basın açıklamasında,
Sultangazi'nin evlatlarıyla Sultangazi'de öyle güzel işler başaracağız ki artık hiçbir siyasi partinin üst aklı oturduğu yerden bu ilçeye atama yapmaya cesaret edemeyecek, diye konuştu.

"SULTANGAZİ'NİN KALBİ GELECEK'TE ATACAK!"

Sultangazi'yi yönetirken her fikre ve her düşünceye önem vereceklerini söyleyen Başkan Altan; Sultangazi'nin kalbi Gelecek Partisi'nde atacak. Partimiz her bireyin kendini değerli hissedeceği bir kapı olacak, diye konuştu.

"HALKIMIZ, EVLATLARINA FIRSAT VERMELİ"

Siyasi çekişmelerden dolayı özellikle gençlerin ve siyasette tecrübeli isimlerin siyasete küstürüldüğünü ifade eden Altan, "Gelin üzerimizdeki ölü toprağını atıp hep birlikte ilçemize hizmet yolunda Sultangazi'nin kendi evlatlarına bir fırsat tanıyalım." diye konuştu.

"ÜST AKIL İHRAÇ EDEN OLMALIYIZ"

Sultangazi'de atıl durumda bekleyen binlerce gencin ve tecrübeli beynin bulunduğunu kaydeden Altan, onlara bir fırsat verdiğimizde Sultangazi siyasetçi ve bürokrat ithal eden bir ilçe konumundan çıkarak üst akıl ihraç eden bir ilçe olacak, diye konuştu.

"SULTANGAZİ'DE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR"

İlçede yeni bir dönemi başlatmak için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Altan, Sultangazi sevdalısı olan herkesi partisinde siyaset yapmaya davet etti.

"1. OLAĞAN KONGREMİZ HAYIRLI OLSUN"

Altan, birinci olağan kongrelerinin başta Sultangazi olmak üzere İstanbul ve Türkiye'ye  hayırlar getirmesini temenni ettiğini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2020, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER