Sultangazi Haseki Hastanesinde Bir Kişi Karantinaya Alındı.

Sultangazi Haseki Hastanesinde Bir Kişi  Karantinaya Alındı.

Geçtiğimiz gün yaptığımız paylaşımın ardından bir çok takipcimiz bize ulaşarak vakanın gerçek olup olmadığı hakkında sorular yöneltmişti.

Aslında yaklaşık 2 haftadır Sultangazi Haseki hastanesinin karantina amacı ile yeniden şekillendirilerek sıkı önlemler alındığını duyurmuştuk ve bu duruma yetkililerden hep yalanlama gelmişti fakat hastaneye tedavi için giden vatandaşlarımız yaşadıklarını bizlere ileterek bilgiler vermeye devam ediyorlardı.

Dün gece ise yine bir paylaşım yaparak hastanede bir teyzemizin virüs nedeni ile karantinaya alındığını siz değerli takipcilerimiz ile paylaştık ve sabah Mercek Tv'de yaptığımız canlı yayınımıza yine bu konu hakkında pek çok soru geldi özelliklede ilçemizde bulunan tanınmış tekstil firmalarından birisi olan Hamaratlı tekstilde bir kişinin virüs kaptığı belirtildi öncelikle şunu belirtmeliyimki böyle bir şey söz konusu değil keza Hamaratlı tekstil bölgemizde bulunan bir çok işyeri gibi 3 gün önce virüse karşı tedbir amacı ile çalışmalarına ara vererek tatili çıktı.

Gelelim asıl meseleye hastanede bulunan virüslü teyzemiz evet şuanda Haseki hastanesinde 71 yaşında bir teyzemiz virüs nedeni ile karantinaya alınmış durumda işin kötüsü ise bu virüsü bizzat Hastaneden kapmış olması bu neden ilede ailesinde böyle bir tehlike yok.

Edindiğimiz bilgiye göre farklı bir neden ile hastaneye başvuran teyzemiz bu esnada virüs kapmış ve yapılan incelemelerde ailesinde böyle bir vakaya rastlanmamış sadece kendisinde virüs mevcut bu neden ilede şuan karantinada ailesini tanıdığımız için ve bize gelen uyarılar nedeni ile risk oluşturmamak adına kimliklerini şimdilik gizli tutmak zorundayız.

Size şuan için söyleyebileceğimiz lütfen tedbirinizi elinizden bırakmayın kurallara riayet edin ve mümkün mertebe evinizden dışarı çıkmayın sağlıcakla kalın.

#EvdekalSultangazi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER