Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sünnetçi "Kapımız Velilerimize Her Zaman açık"

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi içinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeniyle eğitim hayatına uzaktan devam etmek durumunda kalan öğrenciler için 19 mahallede kurulan EBA destek merkezleri hakkında Mercek Tv 'ye açıklamalarda bulundu.

Sünnetçi, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; " Çok değerli saygıdeğer Sultangazi'li velilerimiz vede değerli öğrencilerimiz malumunuz pandemi sürecindeyiz ve bakanlığımızın talimatı ile sizlere uzaktan erişim sağlıyoruz okullarımızı vede kurumlarımızı sizler gibi biz de çok özledik ancak bu sıkıntılı süreçte eğitime ara vermeden tüm imkanlarımızı kullanacağız.

Değerli velilerimiz Sultangazi ilçemiz ekonomik anlamda diğer ilçelerden biraz daha sıkıntı yaşasada çocuklarımız için biz elimizden geleni yapıyoruz ilçe olarak şu anda 19 noktadaki kurumumuz ile EBA'ya ulaşmak için destek noktaları kurduk. Bunlar Sultangazi ilçemizin her biri farklı farklı mahallelerinde ve hepinizin ulaşabileceği noktalarda bulunmaktadır peki bu okullar nerede diye sorarsanız bunun cevabını ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında bulabilir ve hangi mahallede hangi noktada bulunduğunu öğrenebilirsiniz.

Maddi durumu olmayan ve internete erişimi olmayan, evinde bilgisayar olmayan çocuklarımız için mahallesinde adı geçen 19 kurumdan bir tanesine gitmek şartı ile oradaki derslerini takip edebilirler çocuklarımız sıkıntı çekmesin diye 1 haftalık ders programı yayınlandı ve yine belirttiğimiz gibi çocuklarımız kendine en yakın bulunan destek merkezine giderek derslerine çalışabilirler ve takip edebilirler" şeklinde konuştu.

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan eğitime destek merkezlerinin adresleri ise mahalle mahalle haberimizdeki listede yer almaktadır.

Haber/ Hasan Tik Mercek Tv Sultangazi'nin Cep Televizyonu WhatsApp İhbar hattımız 0535 637 23 48

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2020, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER