Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Haber/ Hasan Tik Bugün Sultangazi Hükümet Konağı önünde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninin sona ermesinin akabinde Sultangazi ilçe Kaymakamı Uğur Kalkar sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kalkar yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97. yıl dönümünü milletçe gururla ve kıvanç'la kutlamaktayız. Cumhuriyet her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük zaferin sonucudur. Bu nedenle yüce Türk milleti kendisine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ni huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki elbirliği ile çalışacak milli birliğine ve bağımsızlığına her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır.

Cumhuriyetimizin 97. yılını kutladığımız bu günlerde geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azim ve kararlılığı içindeyiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve milletimizin birlik ve beraberliğine her zamankinden daha fazla ehemmiyet vermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle bir kez daha yad ediyor, Cumhuriyet bayramınızı yürekten kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER