Sultangazi'li Genç Futbolcu Maganda Saldırısında Yaralandı.

Sultangazi'li Genç Futbolcu Maganda Saldırısında Yaralandı.

Şehir eşkıyalarının ve magandaların son zamanlarda sıkça görüldüğü Sultangazi'de Sultanşehir Futbol Kulübünde top koşturan U-14 oyuncusu Semih Kaya magandaların saldırısına uğrayarak yaralandı.

Geçtiğimiz Perşembe akşamı saat 21.45 sularında bireysel antrenman sonra evine dönerken  Sultangazi Yeni Mahalle tramvay durağının hemen çıkışında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yapılan sözlü ve fiziki saldırıda yaralanan oyuncu olaydan hemen sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gözünden ciddi derecede yaralanan Sultangazi'li genç oyuncu hastanede gördüğü tedavinin ardından taburcu edilerek evinde dinlenmeye çekildi.

Kulüp başkanı Erkan Oğuz ise yaptığı açıklamada kimliği belirsiz kişi yada kişiler hakkında şikayetçi olduklarını ve güvenlik güçleri tarafından zanlıları arama çalışması başlatıldığını duyurdu.

Sultangazi'nin Cep Televizyonu MERCEK TV olarak genç kardeşimiz Semih Kaya'ya, Sultanşehir Futbol Kulübü başkanı Oğuz Erkan ile yönetimine ve kardeşimizin ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER