Sultangazi'li Genç İş Adamı Baran Çelik'in Kardeşi Onur Dünya Evine Girdi.

Sultangazi'nin tanınmış simalarından "Genç Başkan" lakabı ile tanınan BRN Çelik inşaat ve gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Baran Çelik'in kardeşi Onur Çelik haftasonu düzenlenen görkemli bir düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Babalarının vefatından sonra yanından ayırmadığı kardeşi Onur 'un adeta üzerine titreyen Baran Çelik abilik görevini en iyi şekilde yerine getirdiği ve hiç bir masraftan kaçınmadığı bir düğün merasimi ile kardeşini mutluluğa uğurladı.

Konvoy halinde gidilerek dualar eşliğinde evinden çıkarılan gelin Erengül Aydın, babası Ramazan Aydın ve annesi Hümeyra Aydın ile komşularından helallik alıp bindiği gelin arabası ile yine konvoy eşliğinde getirildiği Sultangazi'nin elit mekanlarından olan Ser Düğün ve Davet salonunda gerçekleşen düğün merasimine pandemi nedeni ile sınırlı sayıda davetli katılım sağladı.

Düğün töreninde kurallar çerçevesinde ikram ise yapılmaz iken yine tedbirler kapsamında takı töreni yerine misafirler hediyelerini zarf içine koyarak önceden ayarlanan kutu içine bıraktılar sahnede ise Ardahan'lı sanatçı Çağlar Öngel muhteşem bir performans sergiledi.

Düğün töreninin sona ermesinin ardından kardeşi ve gelinini balayına uğurlayan Genç Başkan Baran Çelik yaptığı açıklamada davetlerine icabet eden herkese teşekkürlerini iletti

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2020, 06:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER