Sultangazi'li Kadınlardan Birlik Beraberlik Mesajı

Sultangazi'li Kadınlardan Birlik Beraberlik Mesajı

Sultangazi'nin tanınmış simalarından tv program yapımcısı ve aynı zamandada şair kimliği ile bilinen Recebiye Çataksezer'in ev sahipliğinde bir araya gelen Sultangazi'li kadınlar 8 Mart dünya emekçi kadınlar gününü hep birlikte kutladı.

Sultangazi'li iş adamı Orhan Eren'e ait olan Hisar sürücü kursunda yapılan programa sivil toplum kuruluşlarında ve farklı dallarda aktif görev üstlenen yaklaşık 35 Sultangazi'li emekçi kadın bir araya gelerek düzenledikleri programda 8 mart kadınlar gününün asıl amacını, nereden doğduğunu ve kadınlara yönelik ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği gibi bir çok konuyu ele alarak enine boyuna tartışma ve değerlendirme fırsatı buldular.

Özel olarak yaptırılan pasta kesimi ile başlayan programa Ak Parti Sultangazi kadın kolları başkanı Nurcan Öztürkmen, Sultangazi Sivaslılar derneği kadın kolları başkanı Mukaddes Kofko, Avrupa Yakası Ardahanlılar derneği kadın kolları başkanı Leyla Uzunkaya ve birçok aktif görev alan kadın katılım sağladı. Program verilen ikramların ardından toplu resim çekilmesi ile sona erdi.

Hasan Tik

RESİMLER İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2019, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER