Sultangazi'li Sevgi Yamaç Yalçın feci şekilde hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde Sultangazi'den işine gitmek için bindiği otobüs kaza yapan Sevgi Yamaç Yalçın isimli kadın feci şekilde hayatını kaybetti.

Sultangazi'li Sevgi Yamaç Yalçın feci şekilde hayatını kaybetti.

Bugün sabah saatlerinde Sultangazi'deki evinden çıkarak mutfak bölümünde çalıştığı gazete binasına gitmek için Sultangazi Mescid-i Selam ile Beşiktaş arasında sefer yapan 36 L hatlı otobüse binen Sivas'lı evli ve 2 çocuk annesi Sevgi Yamaç Yalçın feci şekilde hayatını kaybetti.


Beşiktaş Barbaros Bulvarında sabah yaşanan kazada içinde bulunduğu otobüsün alt geçitten geçerken kontrolden çıkarak bariyerlere çarpması sonucunda bariyerlerden kopan parça otobüsün içerisine girerek Sevgi Yamaç Yalçın’ın ölümüne, Münir B.'nin yaralanmasına neden oldu.

Kazanın ardından Cumhuriyet Savcılığı da konuyla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı, otobüste incelemelerde bulundu yaşanan kazada Sevgi Yamaç Yalçın'ın kafasının koptuğu öğrenildi.

Otobüs içerisindeki kamera görüntülerini de izleyen savcı, şoförün kaza sırasında cep telefonu ile ilgilendiğini belirledi. Gözaltına alınan şoför, polis merkezine götürüldü.

Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Yalçın'ın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza yapan otobüs de çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2021, 12:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Leyla
Leyla - 3 yıl Önce

Yakinim oluyor ne olcak simdi o iki cocuga yazik degilmi otelefonda ne ariyordu acaba oAllahin belasi sinirinmizi alt ust etti

Furkan
Furkan - 3 yıl Önce

Allah yakınlarına sabır versin. Mekanı cennet olsun.

SIRADAKİ HABER