Sultangazi'li Yazar Asel Orhan Başkan Dalkılıç'a Rabia Kitabını Hediye Etti.

Sultangazili yazar Asel Orhan kısa süre önce satışa sunulan Rabia isimli kitabını Sultangazi belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç'a hediye etti.

Sultangazi'li Yazar Asel Orhan Başkan Dalkılıç'a Rabia Kitabını Hediye Etti.

Haber/ Hasan Tik

Epilepsi hastası olan kızı Rabia'nın adını verdiği kitabın tanıtımı için ziyaretlere başlayan Orhan Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç'ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Aslen 1980 yılında Erzurum ilinin Narman Güllüdağ köyünde dünyaya gelen, Orhan 6 yaşlarında iken ailesiyle beraber İstanbul'a taşındı 7 çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olup halen de İstanbul Sultangazi'de ikamet etmekte. 

1996 yılında evlendikten sonra kitabın ismini taşıyan ve 2006 yılında dünyaya gelen Rabia isimli 3. çocuğuna henüz 7 aylık iken epilepsi tanısı kondu. Bedensel ve zihinsel olarak yaşıtlarından geri kalmaya başlayan ve şu an 14 yaşında bulunan Rabia'nın tedavisine halen devam edilmektedir.

Tüm yaşadığı hatıraları, anıları ve acıları bu kitabında kaleme alan yazar Asel Orhan baskısı tamamlanarak satışa hazır hale gelen Rabia isimli kitabını Sultangazi belediye başkan yardımcısı Yakup Dalkılıç'a hediye etti. Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç yazar Asel Orhan'a gerçekleştirmiş olduğu ziyaret nedeniyle teşekkürlerini sunup her zaman yanlarında olacaklarını ve gereken her konuda kendilerine destek vermeye hazır bulunduklarını belirtip ilerleyen süreçte birlikte bazı çalışmalar gerçekleştirebileceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2020, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER