SULTANGAZİ'NİN EVLATLARINA KAPIMIZ AÇIK

SULTANGAZİ'NİN EVLATLARINA KAPIMIZ AÇIK

Sultangazi Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Fahrettin Yürek'in Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı 1.Olağan Kongresi'nde yeniden İl Başkanlığına seçilen Av.İsa Mesih Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmasının yankıları Sultangazi'de sürerken, Konuyla ilgili Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan yazılı açıklamada bulundu.

SİYASET, 'İNSANİ İLİŞKİLERİ ENGELLEMEMELİ'

Açıklamasında siyasetin insanları ayrıştıran, bölen, kutuplaştıran değil, Halkımıza hizmet eden bir araç olması gerektiğini ifade eden Altan 'YÜREK'IN ZİYARETİNE ÖNEMSİYORUM'

Bir ilçe başkanı olarak belediye meclis üyesi Fahrettin Yürek beyin insani, vicdani ve hoşgörü dolu ziyaretini önemsediğini aktaran Altan, Bu tarz ziyaretlerin partiler arası sevgi barış ve hoşgörünün artmasına vesile olduğunu kaydetti.

'KAPIMIZDA, GÖNLÜMÜZDE HERKESE AÇIK'

Yürek'in yaptığı ziyaretin bazı basın yayın organlarında 'Fahrettin Yürek, Gelecek Partsi'ne Yeşil İşık mı yaktı? Haberlerinin yapılmasını siyasetin doğasına uygun yorumlar olduğunu ifade eden Altan,Parti olarak başta tüm belediye meclis üyeleri olmak üzere Sultangazi halkına hizmet etmek isteyen ilçenin gerçek evlatlarına kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER