SULTANGAZİ OTO GALERİCİLER KOOPORATİFİNDEN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE JEST

Sultangazi Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle araç Sultangazi Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Araç teslim törenine Sultangazi Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Mustafa Tosun ve hayırsever iş adamları katıldı. Bağışlanan aracın Sultangazi Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç duyulan birime teslim edileceği bildirildi.

Ülkenin güvenliği için gece gündüz çalışan güvenlik kuvvetlerine devletimizin her türlü desteği fazlasıyla verdiği belirten Sultangazi Emniyet Müdürü Turan Çelik, “Sultangazi oto Galericiler Kooperatifi Emniyet Müdürlüğümüze destek amaçlı araç bağışında bulunmuşlardır. Dernek Başkanı Mustafa Tosun’a ve hayırsever iş adamlarımıza teşekkür ediyorum ”dedi.

Sultangazi Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Mustafa Tosun, “Tarihi şanlı destanlarla dolu bu Milletin yedi düvele karşı tek yürek olan atalarımızdan örnek alarak Sultangazi galericiler kooperatifi olarak devletimizin her daim yanında olduğumuzu pekiştirmek adına esnaf-devlet el ele sloganıyla kooperatifimizin üyeleri ortak bir karar almıştır. Karar neticesinde can ve mal güvenliğimizi sağlamak adına ülke sınırları ve sınır dışı harekatlarla bize karşı dünyadaki tüm şer odaklarının tüm oyunlarını hilelerini planlarını nasıl alt üst ettiklerinin farkında olan esnafımızın asayiş ve güvenliğimizi sağlayan devletimizin çorbada tuz misali bir araç bağışında bulunuyoruz. Umarız Sultangazi otomotiv esnafı ülke genelindeki tüm esnaflara ilham olabilecek bir hayra vesile olmuş oluruz ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2019, 19:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER