Sultangazi'de Aynı Marktte Bir Gün Ara İle İki Hırsızlık Kameraya Yansıdı.

Sultangazi Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet veren süpermarkette bir gün arayla yaşanan iki ayrı hırsızlık kameralara yansıdı.

İlk olarak hipermarket içerisinde bulunan bir bölümde kahvaltı yapan iki hırsız gözlerine kestirdikleri sadaka kutusunu çalarak kayıplara karışırken diğer hırsızlık ise 1 gün sonra marketin kasa bölümünde yaşandı. Girdikleri markette kahvaltı yapma bahanesi ile oturan iki hırsız gözlerine gösterdikleri sadaka kutusunu çalmak için plan yaptıkları an marketin güvenlik kameralarına yansıyor. Bir süre ortalığı kolaçan eden iki hırsızdan bir çalışanların bir anlık boşluğundan yararlanarak çaldığı sadaka kutusunu elinde taşıdığı ceketi ile saklayarak maketten ayrılıyor diğer hırsız ise dikkat çekilmemesi için kasaya yönelip yaptıkları kahvaltının ödemesini yapıyor.

İkinci olay ise hipermarketin kasa bölümünde yaşanıyor. Alışveriş bahanesi ile markete giren bir kadın tırnakçılık diye tabir edilen kasiyeri oyalama tekniği ile aldığı sigaranın ücretini ödedikten sonra kasiyerin kafasını karıştırmak için eksik para aldığını söyleyip paraları birkaç defa alıp geri veriyor ardından kandırdığı kasiyerden fazladan aldığı 130 TL ile hızlı bir şekilde marketten ayrılıyor ve bu ana ait görüntüler kameraya saniye saniye yansıyor.

Haber: Hasan Tik

Mercek Tv Sultangazi'nin Cep Televizyonu

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2020, 14:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kullanıcı
Kullanıcı - 4 yıl Önce

Dikkatlı Olun! Etrafımız Hırsızlar ile Dolu

SIRADAKİ HABER