Sultangazide Banklar Yerine Konuldu Hayat İse Normale Dönüyor.

Sultangazide Banklar Yerine Konuldu Hayat İse Normale Dönüyor.

Ülkemizde görülen ilk vaka ve can kaybının ardından yaklaşık üç aydır adeta diken üzerinde yaşadığımız zorlu süreç geride kalıyor.

Geçtiğimiz hafta Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklama ile uzun bir aradan sonra ilk kez geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da sokağa çıkma yasağı kaldırılarak normalleşme sürecininde ilk adımları atılmış oldu.

Corona virüsünün ilk başladığı gunlerde Mercek Tv olarak yapmış olduğumuz haber ile Sultangazi belediye başkanımız Av. Abdurrahman Dursun' dan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehirler meydanında bulunan ve özelliklede 65 yaş üstü vatandaşlarımızın boş zamanlarını sohbet ederek değerlendirip oturduğu bankların kaldırılması talebinde bulunmuştuk.

Aynı gün içinde yaklaşık 3 saat sonra yaptığımız ikinci duyuru ile bankların Sultangazi belediyesi tarafından kaldırıldığını siz değerli takipcilerimiz ile paylaşmıştık.

Bu defa normale dönüyoruz.

Normalleşme sürecinin ilk adımının atıldığı bir haftalık sürecin ardından banklar yeniden olması gerektiği yerlere konularak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu duyarlılıklarından ötürü Sultangazi belediyemize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER