Sultangazi'de park halindeki otomobile çarpan kurye ağır yaralandı.

Bir restaurant ta çalışan kurye lastiği patlayan park halindeki otomobile çarparak ağır yaralandı.

Olay sabah saat 07.30 sıralarında Sultangazi Eski Edirne asfaltı Baştabya durağında yaşandı.

Edinilen bilgiye göre 34 GV 3911 plakalı otomobil sürücüsü Fatma Karadoğan, birgün önce taşındığı Sultangazi'den sabah işe gitmek üzere eşiyle beraber evinden ayrıldı. Önce eşini çalıştığı işyerine bırakan Karadoğan, daha sonra ise kendi işine gitmek üzere yola çıktı. Baştabya durağına geldiğinde ise otomobilinin lastiği patladı ve kenara çekerek eşine haber verip beklemeye başladı.

Kısa bir süre geçmesinin ardından bölgedeki bir restaurant ta çalıştığı öğrenilen Gökhan Kekliktepe isimli kurye park halindeki otomobili fark edemeyerek arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan Kekliktepe, yere düşerek ağır şekilde yaralandı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kuryeyi Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Aynadan gördüm çok hızlıydı.

Yaşanan kaza anını anlatan otomobil sürücüsü Fatma Karadoğan, 1 gün önce Sultangazi'ye taşındık ve ilk defa eşimden ayrı bir şekilde trafiğe çıktım önce kendisini çalıştığı işyerine bıraktım ve ben de kendi işime gitmek üzere hareket ettim bir süre sonra aracımın lastiğinin patladığını fark ettim ve kenara çekerek ikaz ışıkları mı yaktım ardından eşime haber verip gelmesini istedim bu esnada aracımın aynasından trafiği kontrol ederken bir kuryenin hızlı bir şekilde geldiğini fark ettim süratli bir şekilde otomobilime arkadan çarparak savruldu ve yere düştü her şey bir anda oldu diye konuştu.

Ağır yaralanan kurye Gökhan Kekliktepe'nin seyir halinde iken kask ve koruyucu malzeme kullanmadığı bu nedenle yaşanan kazada bacağında kırıklar olduğu ve belinde ise şiddetli ağrılar hissettiğini söylediği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2021, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER