Sultangazi'de pastaneye giren hırsız güvenlik kamerasına yansıdı.

Sultangazi'de bir pastanenin imalathane kısmındaki pencereden içeri giren hırsız bir miktar para ve sadaka kutusunu çaldı.

Sultangazi'de pastaneye giren hırsız güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay saat 01.45 sıralarında İsmetpaşa mahallesi Ordu caddesi üzerinde bulunan bir pastanede yaşanırken o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre iş yerine giren hırsızın kasadan bir miktar para ve sadaka kutusunu çaldıktan sonra aynı şekilde girdiği pencereden kaçarak kayıplara kaçtığı öğrenilirken rahat tavırları ise dikkat çekti.

Yaşanan olayı anlatan işyeri çalışanı Metin Balcı verdiği bilgide sabah saat 5.30 sıraları idi dükkanı açtığımda dışarıyı süpürüp temizlik yaptım ve ürünleri ise pişmesi için fırına atmıştım. İlk önce şüphelendim ama kasaya bakmak hiç aklıma gelmedi ürünleri fırından çıkardıktan sonra kasayı açtım ve paralarının olmadığını gördüm o anda hırsızlık yapıldığını anladım ancak uyku sersemi olduğum için önce anlayamadım ve peşinden iş vereni aradım.

Haber verdik ve polis ekipleri geldiler ardından mahalle muhtarımız İsmail bey geldi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptılar ve parmak izlerini aldılar. İçeriye girdiği yer belli çok büyük bir hasarımız yok ancak 600 TL civarında para almışlar üzüldüğümüz konu ise tezgah üzerindeki sadaka kutusunu da almışlar diye konuştu.

Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından hırsızı yakalamak için çalışma başlattılar.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2021, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER