Sultangazispor’da Teknik Heyet Ve Futbolculardan Karabalık’a Destek

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta Sultangazi’yi temsil eden Sultangazispor ‘da hafta sonu oynanan karşılaşmanın ardından süren istifalar neticesinde bugün yapılması planlanan antrenmana futbolcular çıkmayarak istifa eden Başkan Fırat Karabalık, Başkan yardımcısı Hasan Kahraman, Başkan yardımcısı Murat Yıldırım, Altyapıdan sorumlu İsmail Giray’a destek vererek seslerini Sultangazi’ye duyurmaya çalıştılar.

Cebeci spor kompleksinde toplanan teknik heyet ve futbolcular Basın mensuplarınla açıklamada bulunarak, Sultangazi’li Mülki amirlere Siyası ilçe Başkanlarına STK’lara ve Sultangazili futbol severlere Başkan’a ve takıma sahip çıkılması yönünde çağrıda bulundular. Oldukça moralsiz görünen teknik heyet ve futbolcuların bu çağrısına nasıl bir tepki verileceği ise merak konusu oldu.

Sultangazispor Kaptanı Kemal Emre Bozoğlu ; “ Yaklaşık bir buçuk yıldır başkanımızla beraber çalışıyoruz . Bu süreçte gerek Başkanımız gerekse takımız yalnız bırakılmıştır biz Başkanımızın yalnız bırakılmasını istemiyoruz bizlerde bu konuya tepki olarak bugün ki antrenmana çıkmama kararı aldık. Bu bireysel bir eylem değildir, takım halinde Başkanımızın yanında olduğumuzu tüm camiaya duyurmak istiyoruz. 600.000’lik bir nüfusa sahip olan Sultangazi’nin takımına sahip çıkma zamanı geldi. Lig henüz bitmedi lütfen gerekli merciler takıma destek olsunlar.”

Teknik sorumlu Hasan Kurtuluş Vurğun, kısa açıklamasında; Takıma bu saatten sonra Sultangazi Camiasının sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum ve hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2020, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER