Sultanşehir Futbol Kulübü Başkanı Oğuz Erkan sisteme Veryansın Etti!

Sultanşehir Futbol Kulübü Başkanı Oğuz Erkan sisteme  Veryansın Etti!

Salgın 2020
Korona virüsü ülkemize giriş yaptığı mart ayının ilk haftasından itibaren daha devletimiz kapatma kararı almadan tüm spor kulüpleri kendi aralarında karar alıp derhal idman programlarını iptal edip maça çıkmadılar.  2.5 aydır devletimizin aldığı her kurala harfiyyen uyduk.
Sporcularımızla bağlarımızı koparmamak için her hocamız çeşitli  yollarla iletişimde kaldı. Bu süreçte her şey yolunda gidiyor ülkemiz dünyaya örnek oluyordu, bayram geliyordu herkesin içinde buruk da olsa bayram sevinci vardı. Devlet başkanımız çifte bayram yapacağız açıklamasından sonra tüm özlemlerin sonra ereceği günü iple çekiyorduk ve açıklamalar birer birer geldi. Spor branşlarının  yarısı açılırken; futbol yasaktı, karate, teakvando, fitnes, hamam serbest ama futbol yasaktı buradaki pisikolik yıkımı anlamanız için ne yapmamız lazım.


Futbol camiası tüm önlemleri almışken, alışılmışın dışında idman programları, temizlik ve hijyen kurallarının harfiyyen uyulması dikte edilerek devamlı uyarı yapılması, sahaların temizlenmesi hatta ve hatta futbol topların bile dezenfekte eden bir futbol aşıklarına bu süreçte çok acımasız davranılıyor.
Tüm spor camiasını tekrar düşünmeye davet ediyorum.
Diğer salon sporları, yakın dövüş sporları ile mukayese edildiğinde futbol ne derece tehlikeli.
Destek yok, paket yok, rehabilitasyon yok ama yasak var. Bu süreci endişeli bir şekilde takip edip üzülmekten başka çaremiz olmadığını görüyor. Bir an önce çözüm bulunması noktasında tüm hocalarımızdan fikir alışverişi yapılmasını tavsiye ediyorum.
Eğer süreç daha uzun sürer her hangi bir Destek, Ödenek, yapılmazsa maddi sıkıntı çeken bir çok kulüp vardı biz de dahil herkes kepenk kapatır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER