Sultanşehir'mi Sinekşehir'mi.

Sultanşehir'mi Sinekşehir'mi.

Yaz mevsimini yaşadığımız su günlerde özellikle son 3 aydır hemen hergün WhatsApp İhbar hattımıza en çok gelen şikayetlerin başında kuşkusuz sinek ihbarı yer alıyor.

Ancak şunu düşünmemek içten değil sinek denilen mahlukat yaratılışı ve fıtratı gereği kötü kokunun ve çöplerin olduğu yerlerde tünüyor peki bunda biz insanların hiçmi suçu yok !

WhatsApp İhbar hattımıza gelen görüntü Sultançiftliği mahallesi 180. Sokakta yaşayan bir takipcimiz tarafından bize ulaştırıldı ve aynen şöyle yazmış mesajında.

"Merhaba tabiki sinek eksik olmaz Sultançiftliği mahallesi 180. Sokakta çöpleri toplayan belediye personeli sokaktan gideli 4 dakika oldu ancak buna rağmen tekrar ve hemen peşinden sokağa çöp konuluyor ve hergün böyle devam ediyor Belediyemizin kesinlikle ceza kesmesi gerekiyor hemde hangi binanın önünde ise tüm bina sakinlarine" şeklinde elimize ulaşan mesaj.

Peki ya hani Sultanşehir olacaktık !.

Özellikle belediye başkanımız Av. Abdurrahman Dursun'un göreve geldiği günden beri hemen her fırsatta dillendirdiği Sultangazi'yi Sultanşehir yapacağız hedefinin burada önüne adeta set konuluyor hissiyatı doğuyor bizde yani kısacası daha kapımızın önünü bile temiz tutamaz iken nasıl Sultanşehir olacağız ?.

Daha doğrusu sinek tamamda bu insanların hiçmi sucu yok ?.

Haber/ Hasan Tik 
Mercek Tv
Sultangazi'nin Cep Televizyonu 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER