SUYGİAD Bu Ramazan'da İhtiyaç Sahiplerinin Yanında.

Yaklaşık bir buçuk yıldır dünya olarak mücadele ettiğimiz Covit-19 salgını nedeni ile çok sayıda vatandaş ya işsiz kaldı yada ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar içerisinde hayata tutunmaya çalışıyor.

SUYGİAD Bu Ramazan'da İhtiyaç Sahiplerinin Yanında.

Tüm dünya bu süreçte ciddi oranda ticari bakımdan küçülmek zorunda kalır iken ülkemizde bu durumdan nasibini almış durumda. Özellikle tekstil ve ayakkabı ürünleri imalatı hususunda büyük bir ticari hacime sahip olan Sultangazi'de getirilen çeşitli kısıtlamar ve son olarak ise uzatılması ihtimali de bulunan tam kapanma süreci nedeni ile işçi kesimi bir kez daha bu sıkıntılar ile baş başa kalmak durumunda kaldı.

Sultangazi'de faaliyet gösteren bir çok dernek ve sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerde özellikle Ramazan aylarında düzenledikleri yardım çalışmalarını bu sene ekonomik daralma sebebi ile kısıtlı tutmak durumunda kalınca son günlerine yaklaştığımız Ramazan ayı malesefki biraz buruk geçti.

SUYGİAD YİNE SAHADA

2019 yılından beri sadece Ramazan ayı değil yılın 12 ayında da ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım odaklı çalışmalarını sürdüren (SUYGİAD) Sultangazi Genç İşadamları Derneği zor geçen bu Ramazan ayında da Sultangazili vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Başkanından yönetimine sahada aktif bir şekilde yaptıkları ziyaret ve tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelerin derdine bir nebzede olsa derman olmak isteyen SUYGİAD yönetimi önceki gün ilk etapta 50 aileyi ziyaret ederek 250 TL tutarında alışveriş çeklerini teslim ettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan SUYGİAD Sultangazi Yerel Genç İşadamları Dernek başkanı Ali Mert yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

2009 yılından beri faaliyet göstermekte olup Sultangazi'li vatandaşlarımızın yanında olmak için yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte büyük bir mücadele içerisindeyiz ve mücadelemiz ömrümüz yettiğincede devam edecektir. Bilindiği üzere biz SUYGİAD ailesi olarak ihtiyaç sahibi ailelere sadece erzak kolileri değil yeri geldiğinde beyaz eşya, kira yardımı, hastahane de tedavi imkanı gibi durumlarda yanlarında olduk ve olmaya çalışıyoruz ancak Ramazan ayı denildiğinde herkesin aklına dolayısı ilk olarak gıda kolisi yardımı geliyor fakat biz bu Ramazan ayında yaptığımız analiz ve tespitler neticesinde bazı ailelerimizin farklı ihtiyaçlarınında bulunduğunu tespit ettik ve bu nedenle bu sene kumanya yerine nakit yardımında bulunmak istedik.

İlk olarak tespit ettiğimiz gerçek ihtiyaç sahibi 50 ailemize 250 TL 'lik nakit yardımında bulunduk fakat bu sayı 50 aile ile sınırlı kalmayacak çünkü çalışmalarımız halen devam etmekte inşaallah kaldığımız yerden devam edip yine ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER