Taşkın; Millet ittifakı bozulmayacaktır.

Cumhuriyet Halk partisi Sultangazi ilçe başkanı Murat Poyraz ve ilçe yönetimi İyi parti Sultangazi ilçe başkanlığına ziyarette bulundular.

Başkan Taşkın'ın kapıda bizzat karşıladığı Murat Poyraz ve ekibi ile yaklaşık 1 saat süren ziyaret esnasında çeşitli konular ele alındı.

Poyraz'a ziyaret esnasında ilçe sekreteri Sayın Atıcı, ilçe eğitim sekreteri Emre Tik ve örgütlenmeden sorumlu ilçe baskan yardımcısı Enis Temel'de eşlik etti.

Koronavirüs süreci nedeniyle maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilen ziyaret esnasında her iki tarafta önümüzdeki süreçte erken seçimin ön görüldüğü konusunda hem fikir olduklarını ifade ettiler. 

İyi Parti Sultangazi ilçe başkanı Sinan Taşkın, sayın Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener hanımefendi millet ittifakı ile kardeşliği pekiştirdiler önümüzdeki seçimlerde bu ittifakın güçlenerek devam edeceğini düşünüyorum çünkü Ak Parti'nin artık seçim kazanma durumu kalmamıştır ülkemizi getirdikleri durum ise açıkça ortadadır yaptığımız esnaf ziyaretlerinde ve sahada görüştüğümüz vatandaşlar artık Ak Parti'nin miyadının dolduğunu bundan sonra oy vermeyeceklerini ifade ettiklerini belirtiyorlar dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi ilçe başkanı Murat Poyraz ise asıl amacımız ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği olmalı koltuk sevdası olmaması gerektiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2021, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER