Turgut Güler Teşekkür Mesajı

Hafta sonu oğlu Ekrem Güler'i evlendiren Turgut Güler bir teşekkür mesajı yayınladı. Güler yayınladığı mesajda şu cümlelere yer verdi.

Turgut Güler Teşekkür Mesajı

 " 9 Ağustos 2020 tarihinde Sultangazi Habibler Pera davet ve düğün sarayı'nda biricik evladımız Ekrem Güler ile güzel gelinimiz Rabia Kutluk'un düğün törenlerine teşvikleri ile bizleri onurlandıran başta Sultangazi belediye başkanımız Sayın Av. Abdurrahman Dursun, Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanımız Sayın Ramazan Altan, Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanımız Sayın Orhan Kara başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları temsilcileri başkanlarımıza, uzaktan yakından gelen akrabalarımıza, aile büyüklerimize, komşularımıza, mesai arkadaşlarımıza ve tüm dostlarımıza Kutluk ile Güler aileleri olarak şükranlarımızı sunarız. Bizleri bu mutlu günlere erdiren ve bu mutluluğu yaşatan yüce mevlaya şükürler olsun" cümlelerine yer verdi.

Bizlerde Sultangazi'nin Cep Televizyonu Mercek TV ailesi olarak genç kardeşlerimize Cenabı Allah'tan mutluluklar dileriz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER