Vali Davut Gül HAK-EV Tarafından Düzenlenen Kahvaltıda Hemşehrileri İle Buluştu 

İstanbul Valisi Davut Gül, (HAK-EV) Hasan Ali Kültür Ve Eğitim Derneğinin düzenlediği kahvaltılı programda Erzurum'lu hemşehrileri ile buluştu.

50. Yıl mahallesinde bulunan dernek merkezinde gerçekleşen programa Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, 50. yıl mahallesi muhtarı Emrullah Özdemir ve Cebeci mahallesi muhtarı İbrahim Demir'de eşlik etti. Kahvaltı ikramının ardından kısa bir konuşma yapan Vali Gül, organizasyon nedeniyle emeği geçenlere teşekkür ederken, hemşehrileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Program sonrası Mercek TV'ye konuşan HAK-EV başkanı Muzaffer Aydın ise, "Çok değerli arkadaşlar, herkesin bildiği üzere Hasan Ali Kütür Ve Eğitim Derneğimizin periyodik olarak düzenlediği yıllık  planlarımıza göre, bugün de HAK-EV'e yakışır bir şekilde İstanbul Valilimizin onuruna vermiş olduğumuz kahvaltı programında bir araya geldik. Buraya katılım sağlayan bütün üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Benim nezdimde çok güzel bir program oldu. Sadece kendi açımızdan bakıyoruz ama bunu da Allah nasip ederse önümüzdeki hafta yani 3 gün sonra Umre'ye gidiyorum. Geldikten sonra kritiğini yaparız. Nasıl oldu? İyi oldu mu ? Olmadı mı ? Bundan sonra daha iyisini nasıl yaparız gayretinin içerisinde olacağız. Allah herkesten razı olsun. Ocak ayından bugüne kadar ertelenen bir programdı. Daha önce de Sayın Valimiz ilk İstanbul'a geldiğinde ve kendisini ziyaret ettiğimizde bir programa davet ettiğimizi söylemiştik. Bundan önce birkaç tane programımız oldu ve programlar çakıştığı için gelememişti. Bundan 15 gün önce sayın Valimizin özel kalemi bizi aradı ve sayın Valimizden bir talebiniz vardı dedi. Tabi biz üstünden 6 ay kadar geçince unutmuştuk. Buyursunlar gelsinler ne zaman isterlerse kapımız açıktır dedik. Yapmış olduğumuz istişare sonucu bugüne karar aldık. Allah razı olsun geldi. Neticede sayın Vali ile aynı toprağın, aynı memleketin insanlarıyız. Bir taraftan da akraba sayılıyoruz. İstanbul'da yapmış olduğu çalışmalarından dolayı memnunuz. Bize bir aile gururunu yaşattı. Biz de onuruna böyle bir kahvaltı programı düzenledik. Güzel geçtiğine inanıyorum" dedi. Program çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından ise son buldu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2024, 22:05
YORUM EKLE